Varstvo osebnih podatkov

Veterinarstvo Trstenjak – Zajc d.o.o., klinika za male živali, Ulica padlih borcev 23, Ljubljana, se zavezuje, da podatke, ki nam jih posredujete ne bomo prodajali, izmenjavali ali kakorkoli nepooblaščeno posredovali tretjim osebam. Vaš elektronski naslov, ki nam ga posredujete z vpisom v kontaktne obrazce na spletni strani www.klinika-vtz.si ali osebno na kliniki, nam bo služil le za obveščanje o zdravstvenem stanju in boleznih živali ter kot opomnik o preventivnih posegih (pregledi in cepljenja), novostih, ugodnostih in ponudbi, povezanih z veterinarsko dejavnostjo. Če sporočil ne želite prejemati, se lahko kadarkoli odjavite.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in uporabljeni za vodenje predpisnih evidenc ter hranjeni v rokih, ki jih predvideva veterinarska in druga zakonodaja. Vaši podatki bodo v skladu z GDPR skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.
Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani iz katere prihajate) shranijo na strežnik.

Preberi več o piškotkih  >>


Izključitev odgovornosti

Spletna stran www.klinika-vtz.si je postavljena in vzdrževana z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu ne moremo jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
Podjetje ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.
V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, podjetje kljub skrbnemu nadzoru ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.


Avtorske pravice

Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo naše spletne strani so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.
Vsebino spletnih strani ni dovoljeno spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati razen v primeru pisnega soglasja Veterinarstva Trstenjak – Zajc d.o.o., ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon..